BalanCed

NOVICE

VABLJENI NA DELAVNICO OBLIKOVANJA GLINE –  IZDELAVA SKODELIC S TEHNIKO KURINUKI

Delavnica bo v petek, 13. oktobra, od 17.00 do 19.30 v prostorih Kreativnega centra BalanCed, Tomažičev trg 2, Koper.

Kurinuki je japonska tehnika oblikovanja gline. Udeleženci delavnice boste spoznali tehniko dolbljenja, rezljanja in vsega možnega odvzemanja gline iz pripravljene kocke ali druge oblike gline. Poleg učenja nove tehnike oblikovanja gline je delavnica namenjena tudi razvijanju lastne ustvarjalnosti in sprostitivi. Na delavnici boste izdelali tudi svojo unikatno skodelico za čaj, kavo ali kakšno drugo pijačo. 

Za delavnico ni potrebno imeti predhodnega znanja. 

Ves material za izdelavo boste dobili na delavnici. Izdelki bodo po delavnici žgani in glazirani in jih boste lahko naknadno prevzeli v Kreativnem centru. 

Delavnica je brezplačna in se izvaja v okviru projekta BalanCed – Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Projekt sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega  finančnega mehanizma 2014-2021 ter pripadajočo slovensko udeležbo.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Delavnica je namenjena zaposlenim in vsem, ki bi si želeli pridobiti nekaj znanj o oblikovanju gline ter se zraven zabavati in ustvarjati. 

Število mest je omejeno na šest udeležencev 

Prijave zbiramo do 11. oktobra 2023, prijavite se TUKAJ

Delavnico bo izvedla Cona b.p. in Nomed. Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si in na facebook strani BalanCed

Lepo vabljeni!