BalanCed

NOVICE

VABLJENI NA DELAVNICO OBLIKOVANJA GLINE –  IZDELAVA POSODIC S TEHNIKO KURINUKI S ČRNO GLINO

Delavnica bo v sredo, 24. januarja, od 17.00 do 19.30, v prostorih Kreativnega centra BalanCed, Tomažičev trg 2, Koper.

Kurinuki je japonska tehnika oblikovanja gline. Udeleženci delavnice boste spoznali tehniko dolbljenja, rezljanja in vsega možnega odvzemanja gline iz pripravljene  kocke  ali druge oblike  gline. Poleg učenja nove tehnike oblikovanja gline je delavnica namenjena tudi razvijanju lastne ustvarjalnosti in sprostitvi. Na delavnici boste izdelali tudi svojo unikatno skodelico.

Za delavnico ni potrebno imeti predhodnega znanja. 

Ves material za izdelavo boste dobili na delavnici. Izdelki bodo po delavnici žgani ter glazirani in jih boste lahko naknadno prevzeli v Kreativnem centru. 

Delavnica je brezplačna in se izvaja v okviru projekta BalanCed – Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Projekt sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega  finančnega mehanizma 2014-2021 ter pripadajočo slovensko udeležbo.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Delavnica je namenjena zaposlenim in vsem, ki bi si želeli pridobiti nekaj znanj o oblikovanju gline ter se zraven zabavati in ustvarjati.
Število mest je omejeno na šest udeležencev

Prijave zbiramo do 22. januarja 2024, prijavite se TUKAJ.

Delavnico bo izvedla Cona b.p. in Nomed. Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si in na Facebook strani BalanCed

Lepo vabljeni!