BalanCed

NOVICE

VABLJENI NA DELAVNICO: MOJ PRVI STIK Z GLINO

Raziščite čarobni svet oblikovanja gline z nami.

Na delavnici, v četrtek, 4. aprila 2024, od 16. do 17.30 ure in od 18. do 19.30 ure v prostorih Kreativnega centra BalanCed (Tomažičev trg 2, Koper), boste imeli priložnost spoznati osnove ročnega oblikovanja gline in celo preizkusiti svoje spretnosti na lončarskem vretenu! Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali se samo radovedno spogledujete z idejo o ustvarjanju z glino, boste zagotovo uživali v kreativnem procesu z nami.

Kaj lahko pričakujete:

  • Spoznavanje z materialom – glino
  • Uvod v osnovne tehnike ročnega oblikovanja gline
  • Demonstracija, nasveti za delo na lončarskem vretenu in izkušnja
  • Nepozabno doživetje ustvarjalnosti v prijetnem ambientu našega Kreativnega centra
  • Predstavitev našega dela, aktivnosti in drugih delavnic oblikovanja gline

Delavnica je brezplačna in se izvaja v okviru projekta BalanCed – Ustvarjalno ravnovesjebmed poklicnim in zasebnim življenjem. Projekt sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 ter pripadajočo slovensko udeležbo.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Delavnica je namenjena vsem odraslim, ki se z glino še niso spoznali in si želijo spoznati čarobni svet oblikovanja gline. Zato za udeležbo ne potrebujete predhodnega znanja.

Delavnica bo izvedena v dveh terminih, izberite tistega, ki vam bolj ustreza. Ne zamudite te priložnosti in se prijavite zdaj, saj je število mest omejeno.

Prijave zbiramo do 2. aprila 2024, prijavite se TUKAJ

Delavnico bo izvedla Cona b.p. Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si in na facebook strani BalanCed in Cona b.p. 

Lepo vabljeni!