BalanCed

NOVICE

VABIMO K PRIJAVI NA FOTOGRAFSKO DELAVNICO – OSNOVE KOMPOZICIJE

Vas zanima fotografiranje in bi radi spoznali nekaj nasvetov, kako izboljšati svoje fotografije?

Pridružite se nam na na fotografski delavnici o osnovah kompozicije, ki bo v ponedeljek, 2. oktobra 2023, od 17. do 19. ure. Dobimo se v prostorih Kreativnega centra (Tomažičev trg 2).

V uvodnem delu si bomo pogledali osnove kompozicije v fotografiji in spoznali nekaj osnovnih veščin fotografiranja in napotke za izboljšanje fotografije (pravilo tretjin, barvna kompozicija, prazen in polni prostor, uporaba senc v fotografiji, različne zvrsti fotografije,…). Nato bo sledil praktični del s fotografiranjem na temo ravnovesja, harmonije in podobnih tem. Z uporabo nekaj enostavnih navodil bo naš pristop k fotografiji postal drugačen, fotografije pa bolj zanimive, estetske in privlačne. 

Udeleženci bodo po zaključku delavnice poslali eno do dve fotografiji na dogovorjeno temo. Skupaj bomo izbrali eno fotografijo na udeleženca, ki bo razstavljena v okviru projekta, v Kreativnem centru in na organiziranih dogodkih.

Delavnica je namenjena zaposleni, družinam in vsem, ki bi želeli pridobiti osnovna znanja fotografiranja. Predznanje ni potrebno. 

Udeležba je popolnoma brezplačna. S seboj prinesite fotografski aparat ali mobilni telefon. 

POMEMBNE INFORMACIJE

Število mest je omejeno na pet udeleženk_cev.

Prijave zbiramo do 28. septembra 2023, na TEJ POVEZAVI

Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si

Vabljeni k prijavi!