BalanCed

NOVICE

VABIMO K PRIJAVI NA DRUŽINSKO DELAVNICO IZDELAVE POSODIC ZA SVEČKE IZ PROSOJNEGA PORCELANA IN BOŽIČNIH OKRASKOV

Vabimo vas na družinsko delavnico, kjer boste s tehniko izrezovanja, valjanja in lepljenja izdelali posodico iz prosojnega porcelana in nekaj božičnih okraskov. Posodice in okraske boste lahko tudi dekorirali. Časa bo dovolj tudi za prosto ustvarjanje in skodelico čaja.

Naj se ustvarjalni konec leta začne že novembra!

Delavnica bo v petek, 24. novembra, od 17.00 do 19.15, v prostorih Kreativnega centra BalanCed, Tomažičev trg 2, Koper.

Za delavnico ni potrebno imeti predhodnega znanja.

Ves material za izdelavo boste dobili na delavnici. Izdelki bodo naknadno žgani in glazirani in jih boste po predhodnem obvestilu prevzeli v Kreativnem centru.

Delavnica je brezplačna in se izvaja v okviru projekta BalanCed – Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Projekt sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 ter pripadajočo slovensko udeležbo.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Delavnica je namenjena družinam, zaposlenim in vsem, ki bi si želeli pridobiti nekaj znanj o oblikovanju gline ter se zraven zabavati in ustvarjati.

Prednost pri prijavi imajo družine (obisk delavnice z vsaj enim članom družine – lahko je to otrok, mama, babica, partner – ka, brat, sestra…) in osebe, ki se še niso udeležile nobenih aktivnosti z glino v projektu.

Število mest je omejeno na šest udeležencev (3 odrasli/3 družinski člani). Posameznik izpolni prijavnico tudi za ostale člane družine.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest, prijavite se TUKAJ.

Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si in na Facebook strani BalanCed.

Lepo vabljene in vabljeni!