BalanCed

NOVICE

VABIMO K PRIJAVI NA DRUŽINSKO DELAVNICO  IZDELAVE NARAVNEGA MILA IN MILNIKA

Na enkratni delavnici izdelave naravne kozmetike in oblikovanja keramike bo poudarek na vsebinah, povezanih z uporabo zelišč in ostalih naravnih sestavin, ohranjanju narave, trajnostjo, oblikovanjem keramike, ustvarjanjem in dobrim počutjem.

Namenjena je vsem, ki bi želeli pridobiti osnovna znanja s področja izdelave naravne kozmetike in oblikovanja keramike. Naučili se boste različnih postopkov izdelovanja naravnih mil in osnovnih tehnik oblikovanja gline.

Delavnica bo v soboto, 3. junija 2023, od 10.00 do 13.00, v prostorih Kreativnega centra, (Tomažičev trg 2, Koper).

Potekala bo v dveh delih:

  • V prvem delu se boste naučili izdelati milo, ki bo prijazno do vaše kože in okolja. Pri tem boste dobili osnovna znanja, recepturo in praktično izkušnjo.
  • V drugem delu pa boste izdelali svoj unikatni keramični podstavek za milo. Ob tem se boste spoznali z glino in njenimi lastnostmi ter se naučili nekaj tehnik oblikovanja.

 

Za delavnico ni treba imeti predhodnega znanja.

Ves material za izdelavo boste dobili na delavnici, zato s seboj prinesite predvsem dobro voljo, ustvarjalnost in željo po novih znanjih. Izdelki, ki bodo nastali, pa ostanejo vam.

 

POMEMBNE INFORMACIJE:

Delavnica je namenjena družinam, zaposlenim in vsem, ki bi si želeli pridobiti nekaj znanj o izdelavi naravne kozmetike in oblikovanju gline ter se zraven zabavati in ustvarjati. 

Prednost pri prijavi imajo družine (obisk delavnice z vsaj enim članom družine – lahko je to otrok, mama, babica, partner – ka, brat, sestra…).

Število mest je omejeno na osem udeležencev. Posameznik izpolni prijavnico tudi za ostale člane družine. 

Prijave zbiramo do 30. maja 2023, prijavite se TUKAJ. 

Delavnico bosta izvedla Zavod Cona b.p. in Nomed. Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si in na Facebook strani BalanCed. 

Delavnica je brezplačna in se izvaja v okviru projekta BalanCed – usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Projekt sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 ter pripadajočo slovensko udeležbo.

Lepo vabljene in vabljeni!