BalanCed

NOVICE

VABIMO K PRIJAVI NA DRUŽINSKO DELAVNICO IZDELAVE KERAMIČNIH SKLEDIC ZA DOMAČE LJUBLJENČKE

Imate domačega ljubljenčka (psa, mačko,..) in bi mu radi naredili čisto posebno personalizirano posodo za hrano in vodo?

Vabimo vas na družinsko delavnico, kjer boste s tehniko ščipanja, valjanja in lepljenja izdelali dve skodelici za hišnega ljubljenčka in ju po želji tudi dekorirali z barvami za keramiko. Spoznali boste dve različni tehniki ročnega oblikovanja gline in eno od tehnik dekoriranja. Imeli boste tudi dovolj časa za prosto ustvarjanje in skodelico čaja.

Delavnica bo v sredo, 19. julija od 17.00 do 19.15 v prostorih Kreativnega centra BalanCed, Tomažičev trg 2, Koper.

Za delavnico ni potrebno imeti predhodnega znanja.

Ves material za izdelavo boste dobili na delavnici. Izdelki bodo naknadno žgani in glazirani in jih boste po predhodnem obvestilu prevzeli v Kreativnem centru. Čas odpreme izdelka je približno en mesec.

Delavnica je brezplačna in se izvaja v okviru projekta BalanCed – Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Projekt sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 ter pripadajočo slovensko udeležbo.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Delavnica je namenjena družinam, zaposlenim in vsem, ki bi si želeli pridobiti nekaj znanj o oblikovanju gline ter se zraven zabavati in ustvarjati. Prednost pri prijavi imajo družine (obisk delavnice z vsaj enim članom družine – lahko je to otrok, mama, babica, partner – ka, brat, sestra…).

Število mest je omejeno na šest udeležencev (3 odrasli/3 družinski člani). Posameznik izpolni prijavnico tudi za ostale člane družine.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 17. julija, TUKAJ.

Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si in na Facebook strani BalanCed.

Lepo vabljeni in vabljene!