BalanCed

NOVICE

VABIMO K PRIJAVI NA DRUŽINSKO DELAVNICO IZDELAVE KERAMIČNIH LONČKOV ZA SLADOLED

Enkratne delavnice oblikovanja keramike so namenjene vsem, ki bi želeli pridobiti osnovna znanja s področja izdelave in oblikovanja keramike. Udeleženci se naučijo različnih osnovnih tehnik oblikovanja gline.  Poudarek je na vključevanju družin zaposlenih, na vsebinah povezanih z oblikovanjem keramike, ustvarjanjem in dobrim počutjem.

Delavnica bo v četrtek, 22. junija, od 17.00 do 19.30, v prostorih Kreativnega centra BalanCed, Tomažičev trg 2, Koper.

Poletje in vroči dnevi so za vogalom in takrat se radi posladkamo s sladoledom. Kaj če bi si svoj najljubši sladoled privoščili v čisto svoji, ročno izdelani keramični skodelici?

Vabimo vas na družinsko delavnico, kjer boste s tehniko valjanja in lepljenja izdelali eno do dve skodelici za sladoled, krožniček za žličko in jih po želji tudi dekorirali z barvami za keramiko. Spoznali boste eno od tehnik ročnega oblikovanja gline in eno od tehnik dekoriranja. Imeli boste tudi dovolj časa za prosto ustvarjanje in skodelico čaja.

Za delavnico ni potrebno imeti predhodnega znanja.

Ves material za izdelavo boste dobili na delavnici. Izdelki bodo naknadno žgani in glazirani in jih boste lahko naknadno prevzeli v Kreativnem centru.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Delavnica je namenjena družinam, zaposlenim in vsem, ki bi si želeli pridobiti nekaj znanj o oblikovanju gline ter se zraven zabavati in ustvarjati. Prednost pri prijavi imajo družine (obisk delavnice z vsaj enim članom družine – lahko je to otrok, mama, babica, partner – ka, brat, sestra…). Delavnica je primerna za otroke od 8 leta dalje. 

Število mest je omejeno na šest udeležencev (3 odrasli/3 družinski člani). Posameznik izpolni prijavnico tudi za ostale člane družine. 

Prijave zbiramo do 20. junija 2023, prijavite se lahko TUKAJ

Delavnico bosta izvedla Zavod Cona b.p. in Nomed. Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si in na Facebook strani BalanCed. 

Delavnica je brezplačna in se izvaja v okviru projekta BalanCed – usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Projekt sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 ter pripadajočo slovensko udeležbo.

Lepo vabljene in vabljeni!