BalanCed

NOVICE

VABIMO K PRIJAVI NA DRUŽINSKO DELAVNICO ARANŽIRANJA CVETJA IN IZDELAVE RECIKLIRANIH DODATKOV IZ PLASTENK

Vas zanimajo šopki, ikebane, venčki? Kje najdete cvetje v urbanem okolju in kako izdelate reciklirani cvet ali broško iz plastenke? Pridružite se nam na delavnici aranžiranja cvetja in izdelave recikliranih dodatkov, v soboto,  29. aprila 2023, od 10. do 13. ure 

Srečali se bomo ob 10. uri v prostorih Kreativnega centra (Tomažičev trg 2, Koper) in se odpravili na sprehod do zelenih površin, kjer bomo nabrali cvetje, nato pa odšli nazaj v Kreativni center, kjer bomo izdelali različne cvetlične aranžmaje in dodatke iz plastenk.

Delavnica je namenjena družinam, zaposlenim in vsem, ki bi želeli pridobiti nekaj znanj iz aranžiranja cvetja in reciklaže plastične embalaže. Prednost pri prijavi imajo družine (obisk delavnice z vsaj enim članom družine – lahko je to mama, babica, partner_ka, skratka, kdorkoli). 

Spoznali se bomo z aranžiranjem cvetja, izdelavo recikliranih dodatkov, pomenu ponovne uporabe ter zmanjševanju količine odvrženih plastenk.

Delavnica je popolnoma brezplačna. Ves material za aranžiranje cvetja boste prejeli na delavnici. S sabo lahko prinesete cvetje ali dodatke za venčke, šopke. Plastenko in ostali material za izdelavo recikliranih dodatkov prejmete na delavnici.

POMEMBNE INFORMACIJE

V primeru slabega vremena ali košnje urbanih travnikov bomo delavnico v celoti izvedli v prostorih Kreativnega centra. 

Število mest je omejeno na enajst udeležencev (šest odraslih, pet otrok – prijavite lahko otroke od 8. leta starosti naprej). Posameznik izpolni prijavnico tudi za ostale člane družine

Prijave zbiramo do 26. aprila 2023.

Za več informacij smo vam na voljo na info@vcentru.si

Vabljeni k prijavi!